18 Nisan 2026 Cumartesi
Son Dakika
Anasayfaya Dön

Vali Erol, Emniyet Teşkilatı Mensuplarının Gününü Kutladı

Editör
Sistem Yöneticisi Haber Editörü
GENEL 10 Nisan 2026 | 89 Okunma
Sesli Dinle:
Boyut:
Vali Erol, Emniyet Teşkilatı Mensuplarının Gününü Kutladı

Vali Muammer Erol, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Acar başkanlığında heyeti makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Erol, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yıl dönümünü kutlayarak, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatımız, insan hak ve özgürlüklerine gösterilen hassasiyet ile güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa etmektedir” dedi.

Bütün polis teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni eden Vali Erol, “Şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum“ diye konuştu.

Vali Erol, “Koruma Ekibi İle Ordu Valiliğinde Görevli Polis Memurlarının Gününü Kutladı”

Vali Muammer Erol, koruma ekibi ile Ordu Valiliğinde görevli polis memurlarını da makamında ağırlayarak, 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı ve başarı dileklerini iletti.

Okur Yorumları (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalısınız

Bu habere yorum yazmak ve diğer okurlarla düşüncelerinizi paylaşmak için lütfen sisteme giriş yapın.

Giriş Yap Kayıt Ol

Günün Sorusu

Genel Kültür
Güneş tutulması olayı gerçekleşirken, Dünya ile Güneş arasına hangi gök cismi girer?