18 Nisan 2026 Cumartesi
Son Dakika
Anasayfaya Dön

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Editör
Sistem Yöneticisi Haber Editörü
GENEL 14 Nisan 2026 | 52 Okunma
Sesli Dinle:
Boyut:
Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

 

Ordu’da Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Fidangör Sırrıpaşa Caddesinden başlayan Kortej Yürüyüşüne, Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, diğer protokol üyeleri, Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Pikola Sanat oyuncuları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Muammer Erol, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlardan oluşan kortej, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın ezgileri eşliğinde Sırrıpaşa ve Süleyman Felek caddelerini takiben Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’na kadar yürüdü. 

Kortej Yürüyüşü etkinliği, Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’nda, Bilgen Çebi Çocuk Halk Dansları Topluluğu tarafından sergilenen folklor gösterisi ile sona erdi.

Okur Yorumları (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalısınız

Bu habere yorum yazmak ve diğer okurlarla düşüncelerinizi paylaşmak için lütfen sisteme giriş yapın.

Giriş Yap Kayıt Ol

Günün Sorusu

Genel Kültür
Güneş tutulması olayı gerçekleşirken, Dünya ile Güneş arasına hangi gök cismi girer?